Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Συσκέψεις Πέτσα με δημάρχους και φορείς για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος
[Παρασκήνιο]: Συσκέψεις Πέτσα με δημάρχους και φορείς για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος

[Παρασκήνιο]: Συσκέψεις Πέτσα με δημάρχους και φορείς για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος

Σε στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για την επιτάχυνση τους εμβολιαστικού προγράμματος σε αστικά κέντρα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανομοιογένειες μεταξύ των πληθυσμιακών και κοινωνικών ομάδων συμφώνησε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας με δημάρχους στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της σημερινής περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία.

«Θέλω να παρακαλέσω για μια ακόμα φορά όλους τους συμπολίτες μας να αφήσουν στην άκρη τις σειρήνες του ανορθολογισμού, να σπεύσουν να εμβολιαστούν για το καλό το δικό τους, των οικείων τους και για το κοινωνικό σύνολο», δήλωσε ο αν. Υπουργός εξερχόμενος από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στα δημαρχεία Αμπελοκήπων και Ευόσμου. Στις συναντήσεις,τον κ. Πέτσα συνόδευσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ενώ συμμετείχαν εκτός από τους δημάρχους Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου και Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, αντιδημάρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι και προϊστάμενοι υπηρεσιών, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων.

«Συνεργαζόμαστε με τον κόσμο του επιχειρείν, τους εμπορικούς συλλόγους, τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τους υγειονομικούς, που εκπροσωπούν διάφορες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και να πείσουμε αυτούς οι οποίοι ακόμη και σήμερα είναι αναβλητικοί ή έλκονται από ανορθολογικές θεωρίες συνωμοσίας. Δε μιλάμε για τους αρνητές, οι οποίοι είναι ένα μικρό ποσοστό, αλλά για αυτούς τους ανθρώπους που είναι επιφυλακτικοί», δήλωσε ο κ. Πέτσας επισημαίνοντας ότι «κατ’ εντολή του πρωθυπουργού έχουμε ένα συγκεκριμένο καθήκον, να επιταχύνουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα, ένα ήδη επιτυχημένο πρόγραμμα να το κάνουμε καλύτερο, προσπαθώντας να προσελκύσουμε συμπολίτες μας που είναι αναποφάσιστοι ή αναβλητικοί να εκμεταλλευτούν το χρονικό διάστημα έως το τέλος του καλοκαιριού για να εμβολιαστούν και να συνδράμουν και εκείνοι στο χτίσιμο της ανοσίας που είναι απαραίτητο για να πάμε στο φθινόπωρο με μεγαλύτερη ασφάλεια».

Ο αν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!