Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: Η πολιτική της οδηγεί στην ύφεση και την ανασφάλεια
[Παρασκήνιο]: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: Η πολιτική της οδηγεί στην ύφεση και την ανασφάλεια

[Παρασκήνιο]: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: Η πολιτική της οδηγεί στην ύφεση και την ανασφάλεια

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύουν με κοινή τους δήλωση ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και η Τομεάρχης Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αφορμή τις πληροφορίες περί μετεγκατάστασης εργοστασίου της PITSOS στην Τουρκία.

«Η σημερινή ανακοίνωση των εργαζομένων για το επικείμενο κλείσιμο του εργοστασίου της Πίτσος είναι μια ακόμα απόδειξη για το πού οδηγεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας: στην ύφεση και στην ανασφάλεια», σημειώνουν και συνεχίζουν:

«Η διαφορά με το πρόσφατο παρελθόν είναι ορατή: Το 2018 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάλεψε και κατάφερε να δώσει μια πολύτιμη ανάσα ζωής σε μια ιστορική ελληνική βιομηχανία που απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους. Η καταστροφική εξέλιξη του κλεισίματος και της μεταφοράς στην Τουρκία πρέπει να αποτραπεί. Η χώρα μας δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει μια εξαγωγική μονάδα και να προσθέσει εκατοντάδες ανθρώπους στις στατιστικές των ανέργων. Καλούμε την υποτίθεται φιλοεπενδυτική κυβέρνηση, έστω και τώρα, να πράξει το αυτονόητο: να εξασφαλίσει τη συνέχιση της παραγωγής στη μονάδα της Πίτσος και τις θέσεις εργασίας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!