Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Συνάντηση Πατούλη με Βορίδη – Τα θέματα της Περιφέρειας στο επίκεντρο
[Παρασκήνιο]: Συνάντηση Πατούλη με Βορίδη – Τα θέματα της Περιφέρειας στο επίκεντρο

[Παρασκήνιο]: Συνάντηση Πατούλη με Βορίδη – Τα θέματα της Περιφέρειας στο επίκεντρο

Σημαντικά ζητήματα θεσμικής φύσεως που χρήζουν επανασχεδιασμό με στόχο να γίνει λειτουργικότερο το έργο της Περιφέρειας προς όφελος των πολιτών, οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται προκειμένου να γίνει πράξη η έννοια της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης αλλά και σημαντικά έργα της Περιφέρειας που είναι σε φάση ωρίμανσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με το νέο Υπουργό Εσωτερικών, Μ. Βορίδη, ο οποίος επισκέφθηκε την Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
Στη συνάντηση μετείχε και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης.

Ο κ. Πατούλης υποδέχθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας τον κ. Βορίδη και του ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική θητεία, επισημαίνοντας πως η εμπειρία και η παραγωγική του θητεία στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης «εγγυώνται» πως και στα νέα του καθήκοντα θα παράξει σημαντικό έργο. «Τώρα είναι η κατάλληλη συγκυρία και έχουμε την ιστορική ευθύνη και ευκαιρία να συνεργαστούμε γόνιμα προς την κοινή κατεύθυνση που είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, μέσα από την προώθηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων. Ως Περιφέρεια Αττικής έχουμε τη βούληση να είμαστε συνοδοιπόροι σας και να συνδράμουμε το έργο σας με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, προκειμένου να οδηγήσουμε την Αττική στην ανάπτυξη, με τον πολίτη μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.
Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τον κ. Πατούλη φίλο και συμμαχητή και εξήρε το έργο του στην Περιφέρεια, επισημαίνοντας πως κοινός στόχος είναι η ταχεία υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!