Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Συνάντηση Γεωργιάδη με Δήμαρχο Πρέβεζας – Η Τουριστική προβολή της περιοχής στο επίκεντρο των συνομιλιών
[Παρασκήνιο]: Συνάντηση Γεωργιάδη με Δήμαρχο Πρέβεζας – Η Τουριστική προβολή της περιοχής στο επίκεντρο των συνομιλιών

[Παρασκήνιο]: Συνάντηση Γεωργιάδη με Δήμαρχο Πρέβεζας – Η Τουριστική προβολή της περιοχής στο επίκεντρο των συνομιλιών

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την καμπάνια προβολής της Πρέβεζας «Πρέβεζα 2020: η Ασφάλεια της Ελευθερίας», που είχε ως αποτέλεσμα τη διπλή διεθνή αναγνώρισή της από το EUROPEAN BEST DESTINATION ως πέμπτου ασφαλέστερου προορισμού στην Ευρώπη, με την πρώτη ασφαλέστερη παραλία.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη ευχαρίστηση την τεράστια πρόοδο που κάνει η νέα δημαρχιακή αρχή στην Πρέβεζα για την προβολή της πόλης, την τουριστική της ανάδειξη, την ψηφιακή της πρόοδο και την απορρόφηση των πόρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg. Γενικώς, έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα οι Δήμοι αποτέλεσαν σε άψογη συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την Κυβέρνηση, την εμπροσθοφυλακή στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και της εφαρμογής των αναγκαίων μέτρων στο πλαίσιο που τους αναλογούσε ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές.

Σήμερα, επισκέφθηκα τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επανεκκίνησης της οικονομίας της χώρας, που αποτελεί και την βασική προτεραιότητα του Πρωθυπουργού, με ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια αλλά και ευθύνη ως Δήμαρχος Πρέβεζας που δίνει τη μάχη για την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!