Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Η συγκλονιστική συζήτηση Μητσοτάκη με γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο! «Έχω ένα μεγάλο φόβο κ. Πρωθυπουργέ…»
[Παρασκήνιο]: Η συγκλονιστική συζήτηση Μητσοτάκη με γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο! «Έχω ένα μεγάλο φόβο κ. Πρωθυπουργέ…»

[Παρασκήνιο]: Η συγκλονιστική συζήτηση Μητσοτάκη με γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο! «Έχω ένα μεγάλο φόβο κ. Πρωθυπουργέ…»

Τις προσωπικές ιστορίες γυναικών που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν με θάρρος τον καρκίνο του μαστού άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια ανοιχτή συζήτηση στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ιδιαίτερη αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί η αναφορά της 66χρονης Λιολιώς Καλυπέρα η οποία, όπως είπε, θέλησε να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό τον φόβο που αντιμετωπίζει. Αυτός, μάλιστα, συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη της πανδημίας της COVID-19 στην Ελλάδα.

«Έχω κι ένα μεγάλο φόβο κ. Πρωθυπουργέ…», σημείωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η 66χρονη και συνέχισε. «Αυτή τη στιγμή, όμως, που μιλάμε. Επειδή είμαι ευάλωτη ομάδα και επειδή είμαι μεγάλη, είμαι 66 χρονών, φοβάμαι μήπως διαλεχτώ όταν θα αρρωστήσω. Τώρα είμαι στη θεραπεία φυσικά, αλλά αν πάθω ο μη γένοιτο COVID-19, φοβάμαι, μήπως, υπάρχει ένας πιο νέος άνθρωπος κι εγώ και με διάλεξουν -ότι εγώ πρέπει να κάτσω λίγο πιο πίσω- επειδή έχω και υποκείμενο νόσημα. Έχω αυτόν τον μεγάλο φόβο, που σας τον καταθέτω».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε αμέσως να απαντήσει στη γυναίκα για τον φόβο της διαπιστώνοντας πως θα έχει τεράστια αξία αν ένας νέος ο οποίος θεωρεί ότι αυτή η ασθένεια δεν τον αφορά, ακούσει τη δική της ιστορία. «Kάναμε ως κοινωνία μια τεράστια προσπάθεια να είμαστε μπροστά απ’ αυτή τη νόσο, η οποία συνέχεια μας αιφνιδιάζει κατά κανόνα δυσάρεστα και όχι ευχάριστα. Το κάναμε για έναν βασικό λόγο: για να μη φτάσουμε ποτέ στο σημείο να πρέπει να κάνουμε επιλογές ως προς την περίθαλψη την οποία θα έχει ένας ασθενής στην Ελλάδα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός για να καταλήξει απευθυνόμενος στην 66χρονη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!