Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για το «δώρο Πάσχα»
[Παρασκήνιο]: Τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για το «δώρο Πάσχα»

[Παρασκήνιο]: Τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για το «δώρο Πάσχα»

Ο κ. Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του ήταν σαφής: «Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται».

Πάντως, όπως σημείωσε «ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία». Οι σχετικές ανακοινώσεις από τα συναρμόδια υπουργεία αναμένονται τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν ακόμη και αύριο, Παρασκευή.

Ήδη έπειτα από την αναφορά του κ. Μητσοτάκη έχουν πυροδοτηθεί διάφορα σενάρια ως προς το χρόνο καταβολής του δώρου. Με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις οι οποίες λόγω του κορωνοϊού βλέπουν τους τζίρους τους να πέφτουν, δεν αποκλείεται να δοθεί μια μικρή παράταση στον χρόνο καταβολής του δώρου – ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως, κανένα από τα σενάρια δεν επιβεβαιώνεται προς ώρας. Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για το ζήτημα.

Κατά τα άλλα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως θα δοθεί «έκτακτο δώρο Πάσχα και στους ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!