Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Πρωτοπορεί η ΝΔ! Το newsletter που φέρνει τα μέλη της στην πρώτη γραμμή
[Παρασκήνιο]: Πρωτοπορεί η ΝΔ! Το newsletter που φέρνει τα μέλη της στην πρώτη γραμμή

[Παρασκήνιο]: Πρωτοπορεί η ΝΔ! Το newsletter που φέρνει τα μέλη της στην πρώτη γραμμή

Με σκοπό να δείξει στην πράξη ότι η οργανωμένη βάση της «βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ασκούμενης πολιτικής», η Νέα Δημοκρατία γνωστοποιεί τις δράσεις της στα μέλη του κόμματος, μέσω ενός newsletter που φέρει την υπογραφή του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργου Στεργίου. Όπως επισημαίνει ο κ. Στεργίου η ΝΔ θέλησε με αυτό τον τρόπο «να σπάσει την παράδοση που λέει ότι το κυβερνών κόμμα ως οργανισμός πέφτει σε χειμερία νάρκη».

Υπογραμμίζει επίσης πως «δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν» και παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, κάνοντας κοινωνούς όλα τα μέλη της ΝΔ, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι πως «παρότι άλλαξε ο παραδοσιακός τρόπος λειτουργίας των κομμάτων η πολιτική δραστηριότητα της ΝΔ δεν σταματά και αναπτύσσεται σε δύο άξονες: α) κυβερνητικό έργο σε εθνικό και τοπικό επίπεδο και β) ανάπτυξη κοινωνικών θεμάτων που διευρύνουν την απήχηση του κόμματος».

Πρακτικά ποια είναι η απήχηση; «Μέσω αυτού του newsletter να μπορούν όλα τα μέλη του κόμματος να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση αλλά και να εδραιωθεί η εικόνα ενός κόμματος που μετασχηματίζεται, ενσωματώνει τα τεχνολογικά επιτεύγματα και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που προκαλεί ο κορονοϊός».

Κοινός τόπος είναι ότι η προσπάθεια αντιμετώπισης της COVID-19 έχει περιορίσει δραστικά τη δια ζώσης επαφή άρα έχει ακυρώσει στην πράξη την παραδοσιακή δραστηριότητα των κομμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!