Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Πώς «άδειασαν» τον Πολάκη οι «δικοί» του στα Τρίκαλα!
[Παρασκήνιο]: Πώς «άδειασαν» τον Πολάκη οι «δικοί» του στα Τρίκαλα!

[Παρασκήνιο]: Πώς «άδειασαν» τον Πολάκη οι «δικοί» του στα Τρίκαλα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε μέσω Facebook τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων, Κώστα Γρηγορίου, πως δεν εξέδωσε ακόμη ΦΕΚ για τον ορισμό ενός μέλους του ΣΥΡΙΖΑ ως εκπρόσωπο των ανθρώπων που εργάζονται στο νοσοκομείο.

«Υπάρχει καθυστέρηση στα ΦΕΚ των εκπροσώπων γιατρών και εργαζομένων, αλλά δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι κάποιοι μπορεί να παρεμβαίνουν για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα» σημείωσε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, Σταύρος Νταούλας, στον ρ/σ Λέσχη 97,6. Συνέχισε δε, σημειώνοντας πως «δεν ξέρω ο σύντροφος Παύλος Πολάκης από πού έβγαλε αυτά τα στοιχεία και την ενημέρωση που είχε».

«Εμείς δεν υιοθετούμε αυτές τις απόψεις του συντρόφου Παύλου. Ως τοπική οργάνωση δεν υιοθετούμε το κείμενο που ανάρτησε ο πρώην Υπ. Υγείας Π. Πολάκης. Γιατί προβαίνει σε μια δίκη προθέσεων, πως κάποιοι επιχείρησαν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. «Κοντή γιορτή», θα φανεί αυτό αν είναι αλήθεια ή όχι, από τις ενέργειες που θα γίνουν με το ΦΕΚ του Υπ. Υγείας. Δεν θα κάνουμε δίκη προθέσεων αν ήθελαν ή όχι κάποιοι την κα. Κόσσυβα στη διοίκηση του Γ.Ν.Τ., ούτε μπορούμε και να το αποδείξουμε. Υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση στη διαδικασία του ΦΕΚ από την πλευρά του Υπουργείου, η καθυστέρηση αυτή του ενός μηνός, μπορεί να δημιουργεί κάποιους συνειρμούς, που εμείς ως τοπική οργάνωση αυτούς τους συνειρμούς δεν τους υιοθετούμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!