Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Πολιτική θύελλα για το Πολυτεχνείο! Ανυποχώρητη η κυβέρνηση αλλά και οι «3»
[Παρασκήνιο]: Πολιτική θύελλα για το Πολυτεχνείο! Ανυποχώρητη η κυβέρνηση αλλά και οι «3»

[Παρασκήνιο]: Πολιτική θύελλα για το Πολυτεχνείο! Ανυποχώρητη η κυβέρνηση αλλά και οι «3»

Βήμα πίσω δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει η κυβέρνηση στο ζήτημα της πορείας του Πολυτεχνείου, εκτιμώντας παράλληλα ότι με το κείμενο που συνυπέγραψαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 επιχειρούν να επενδύσουν στην πόλωση αδιαφορώντας για το γεγονός ότι βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

  • Κοινό κείμενο από ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 για τις απαγορεύσεις των πορειών για το Πολυτεχνείο

Το Κίνημα Αλλαγής με σχόλιο του γραφείου Τύπου απάντησε στη κριτική που του ασκείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και και των υπολοίπων κομμάτων, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25, επειδή δεν συνυπογράφει το κοινό κείμενο κατά της κυβέρνησης για το Πολυτεχνείο.

«Είναι αυτονόητο ότι ο φετινός εορτασμός πρέπει να γίνει στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών μέτρων χωρίς πορεία», δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής και τονίζει ότι δεν δικαιολογείται η «επίδειξη ισχύος της κυβέρνησης και τις ακραίες απαγορεύσεις τις οποίες καταδικάσαμε. Ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα “Αποφασίζομεν και διατάσσομεν”».

Το Κίνημα Αλλαγής καταλογίζει στη κυβέρνηση ότι «επιδιώκει να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις». «Είναι προφανές ότι κάποιοι επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Εμείς δεν συμμετέχουμε σε μετωπικές κινήσεις, δεν συνεργούμε στην πόλωση. Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια», υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!