Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Όσα δήλωσε στο πόθεν έσχες ο Κυριάκος Βελόπουλος
[Παρασκήνιο]: Όσα δήλωσε στο πόθεν έσχες ο Κυριάκος Βελόπουλος

[Παρασκήνιο]: Όσα δήλωσε στο πόθεν έσχες ο Κυριάκος Βελόπουλος

Καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, δύο αυτοκίνητα, ένα ακίνητο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, είναι η περιουσία του Κυριάκου Βελόπουλου και της συζύγου του, όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες.

Σύμφωνα με τα Πόθεν Εσχες που υποβλήθηκαν για το 2019 και αφορούν την χρήση του 2018, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει ο ίδιος πόσο 8.400 ευρώ ενώ η σύζυγος του δηλώνει 11.573 ευρώ.

Η σύζυγος του έχει μία θυρίδα που την μίσθωσε το 2015. Οι καταθέσεις του κ. Βελόπουλου σε τράπεζες της Ελλάδας της Γερμανίας και του Βελγίου φτάνουν τις 450.568 ευρώ ενώ η σύζυγος του έχει καταθέσεις μόλις 116 ευρώ.

Όπως προκύπτει από το Πόθεν Εσχες, η σύζυγος του κ. Βελόπουλου δηλώνει ένα ακίνητο στο πανόραμα της Θεσσαλονίκης ενώ ο ίδιος δεν δηλώνει ακίνητη περιουσία. Ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει ένα αυτοκίνητο 2.143 κυβικών ενώ ένα αυτοκίνητο έχει και η σύζυγός του 1.496 κυβικών. Επίσης δηλώνει συμμετοχή σε ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ενώ είναι εταίρος και σε ΕΠΕ όπως εταίρος στην ίδια ΕΠΕ είναι και η σύζυγός του.

Ο κ. Βελόπουλος χρωστά 7.878 ευρώ από δάνειο 100.000 ευρώ που έχει πάρει το 2005 μαζί με τη σύζυγό του.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!