Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: OPINION POLL: Ποιον «βλέπουν» για αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ – Πόσοι θέλουν αλλαγή της Γεννηματά
[Παρασκήνιο]: OPINION POLL: Ποιον «βλέπουν» για αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ – Πόσοι θέλουν αλλαγή της Γεννηματά

[Παρασκήνιο]: OPINION POLL: Ποιον «βλέπουν» για αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ – Πόσοι θέλουν αλλαγή της Γεννηματά

Το τελευταίο διάστημα έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον οι διεργασίες, οι υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων σχετικά μ΄αυτές. Είναι θετική εξέλιξη το γεγονός, ότι δημοσιοποιούνται έρευνες για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ χωρίς να δέχονται βροχή υπονοούμενων και επιθέσεων.

Όταν η OPINION POLL « τόλμησε» να κάνει την πρώτη δημοσκόπηση για το θέμα τον περασμένο Νοέμβριο, δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας POLITICAL, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα περίεργο κλίμα. Από ερωτήσεις γιατί βάλαμε ερωτήματα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μέχρι υπονοούμενα ότι το κάνουμε γιατί σε συντονισμό με κυβερνητικούς κύκλους και επιχειρηματικά συμφέροντα θέλουμε να « σπρώξουμε» εκλογή ηγεσίας που θα πάει το ΚΙΝΑΛ στην αγκαλιά της Ν.Δ! Κανένα σχόλιο για αυτές τις αστειότητες, τις φαντασιώσεις και κάθε τι που είχαν ένα και μόνο στόχο: Να « σκεπαστούν» τα αποτελέσματα, να ενοχοποιηθούν ακόμα και τα ερωτήματα . Μόνο μια παρατήρηση για το timing της πρώτης έρευνας : Το θέμα είχε ανοίξει ήδη από την ίδια την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ που δύο μήνες πριν είχε ανακοινώσει υποψηφιότητα και βέβαια υπήρχαν εκατοντάδες ρεπορτάζ και σχόλια στα Μ.Μ.Ε που ασχολούνταν με τις διαδικασίες για εκλογή νέου Προέδρου.

Ασφαλώς δεν πτοηθήκαμε. Αλίμονο αν δεχόμασταν να αυτολογοκριθούμε ή να δεχτούμε την άποψη ότι υπάρχουν απαγορευμένα προς έρευνα θέματα. Πραγματοποιήσαμε άλλες δύο έρευνες που διερευνήσαμε τις τάσεις στην κοινωνία αλλά και εντός του ΚΙΝΑΛ , τον Μάρτιο και στο τέλος Μαίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!