Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Παππάς απάντησε στο ερώτημα της ΝΔ: Γνώριζε ο Τσίπρας;
[Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Παππάς απάντησε στο ερώτημα της ΝΔ: Γνώριζε ο Τσίπρας;

[Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Παππάς απάντησε στο ερώτημα της ΝΔ: Γνώριζε ο Τσίπρας;

Κατήγγειλε τον κ. Μιωνή για διαστρέβλωση του περιεχομένου της συνομιλίας: «Στα επίμαχα σημεία έχει αποσιωπητικά και ακατάληπτο. Ξεκινάει ένα γαϊτανάκι. Ο κ. Μιωνή ήξερε ότι κατέγραφε και προσπαθούσε να εκμαιεύσει πράγματα. Τα όσα είπα αφορούσαν τις δικιές του δουλείες». «Γιατί η Προανακριτική δεν ζητά δικαστική συνδρομή από τον Παναμά να δούμε από που προέρχεται από το έμβασμα των 2,6 εκατ.;», διερωτήθηκε.

Για τις αναφορές περί «μαγαζιού», διευκρίνισε πως αναφερόταν στον ίδιο τον κ. Μιωνή. «Έχει τεράστιο μαγαζί, διαχειρίστηκε τα περισσότερα ποσά της λίστας Λαγκάρντ».

Επανέλαβε δε πως η συνάντηση έγινε κατόπιν επιμονής του κ. Μιωνή και παρέμβασης του κράτους του Ισραήλ. Κατήγγειλε επίσης πως ο κ. Μιωνή ζήτησε να διοριστεί πρόξενος της Ελλάδας στο Ισραήλ. «Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εμπλέξουν τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση αυτή, πατάνε τα κορδόνια τους. Δεν γνώρισε ο κ. Τσίπρας για τη συνάντηση και δεν είχε λόγο να την ξέρει. Ήταν πρωτοβουλία του κ. Μιωνή», είπε και συνέχισε: «Ο πρωθυπουργός είχε γενική ενημέρωση για την πορεία των πράγματων. Γίνανε διάφορες συναντήσεις, ο πρωθυπουργός δεν παίρνει μπριφινγκ για κάθε συνάντηση που κάνουν οι υπουργοί του».

Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει αν θα ζητήσει άρση ασυλίας του, αλλά τόνισε: «Ας με παραπέμψουν. Ας τολμήσουν να έρθουν στη Βουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!