Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Ελευθερόγλου στέλνει… συστημένο: Τι κρύβει το «παρών» Σαμαρά και Βενιζέλου;
[Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Ελευθερόγλου στέλνει… συστημένο: Τι κρύβει το «παρών» Σαμαρά και Βενιζέλου;

[Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Ελευθερόγλου στέλνει… συστημένο: Τι κρύβει το «παρών» Σαμαρά και Βενιζέλου;

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί, δεν μπορούμε παρά να… υποψιαζόμαστε όταν βλέπουμε την επανεμφάνιση των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου στο πεδίο.

Το δίδυμο που έσπασε τα «ταμπού» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛ τις τελευταίες ημέρες έκανε comeback, προκαλώντας ερωτήματα για τους σκοπούς της επανεμφάνισής του.

Εάν, δε, αυτό συνδυαστεί με τα σχέδια για έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας, από στενό άνθρωπο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, τότε τα ερωτήματα πληθαίνουν στον χώρο της Κεντροαριστεράς, με αφετηρία τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα αποτέλεσμα που ενδέχεται να δημιουργήσει ακόμα μία διάσπαση στον πολυ-τραυματισμένο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Άνθρωποι που γνωρίζουν επισημαίνουν τις δύο πρόσφατες παρεμβάσεις, του πάλαι ποτέ… αναπληρωτή πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη αφορούσε το θέμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής. Εκεί ο κ. Βενιζέλος σε ανάρτησή του τόνισε ότι «η δημόσια πολιτική επίκριση του Οικουμενικού Πατριαρχείου από την ελληνική κυβέρνηση γιατί αυτό έχει, για λόγους προστασίας της εκκλησιολογικής του θέσης και της θρησκευτικής του ελευθερίας, την εκ των πραγμάτων υποχρέωση να επιδιώκει σχέσεις αλληλοσεβασμού με τις τουρκικές αρχές, είναι μυωπική. Όσο μυωπική είναι και η άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να απαντήσει στις συστηματικές και σφοδρές πολιτικές επιθέσεις που εξαπολύει η ρωσική κυβέρνηση στο υψηλότερο επίπεδο κατά του Πατριαρχείου και του Οικουμενικού Πατριάρχη προσωπικά για τη χορήγηση του ουκρανικού Αυτοκεφάλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!