Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Ελευθερόγλου στέλνει… συστημένο: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Μητσοτάκης 
[Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Ελευθερόγλου στέλνει… συστημένο: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Μητσοτάκης 

[Παρασκήνιο]: Ο Νίκος Ελευθερόγλου στέλνει… συστημένο: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Μητσοτάκης 

Η κυβέρνηση αισίως έφτασε στο μέσον της θητείας της. Σε λίγες ημέρες κλείνει και τυπικά τα δύο έτη. Μια θητεία που είχε ξεκινήσει με διαφορετικούς στόχους και σχέδια, που τα ανέτρεψε όλα η πανδημία. Σήμερα βρίσκεται στη μέση της καταιγίδας και σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Να αποφασίσει να μηδενίσει το κοντέρ, μέσω προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, ή να το μηδενίσει εντός της κυβερνητικής θητείας και να… τρέξει πράγματα τα επόμενα δύο χρόνια.

Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τις προθέσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Όσο γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του, θα λέγαμε ότι βρίσκεται στη φάση που ακούει τους πάντες. Και αυτούς που εκτιμούν ότι πρέπει να πάει το φθινόπωρο σε εκλογές και εκείνους που του λένε ότι πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία του. Για την ώρα, θα λέγαμε ότι δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του. Και εάν τις έχει πάρει, σίγουρα θα τις ξέρει μόνο ένας άνθρωπος. Ο ίδιος, και κανείς άλλος, είναι εκείνος που θα ζυγίσει τα πράγματα.

Προς το παρόν, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι κρατάει ζωντανά όλα τα σενάρια: στη λογική τού ότι, εάν θέλεις ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο. Ο κ. Μητσοτάκης, εάν θέλει εκλογές, σίγουρα προετοιμάζεται για αυτές, λειτουργώντας λες και βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Δίνει στην κοινωνία τόσο όσο απαιτείται και χρειάζεται για να την συντηρεί σε κατάσταση εγρήγορσης και ετοιμότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!