Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αγώνες γενναίων ανθρώπων μου επέτρεψαν να είμαι ο εαυτός μου»
[Παρασκήνιο]: Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αγώνες γενναίων ανθρώπων μου επέτρεψαν να είμαι ο εαυτός μου»

[Παρασκήνιο]: Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αγώνες γενναίων ανθρώπων μου επέτρεψαν να είμαι ο εαυτός μου»

Ορκίστηκε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης και στη συνέχεια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με πολλούς αποδέκτες, με τις δεσμεύσεις για το έργο που σκοπεύει να κάνει και νύξεις για την προσωπική του ζωή.

Πολλά γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα για την προσωπική ζωή του υφυπουργού Πολιτισμού ενώ σήμερα ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είχε την τιμητική του και σε πολλά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Η απόφαση του πρωθυπουργού να τον ορίσει υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού έγινε τίτλος όλου του ανασχηματισμού διεθνώς, με την αναφορά ότι πρώτη φορά στην Ελλάδα ανοιχτά ομοφυλόφιλος μπαίνει στο κυβερνητικό σχήμα.

Να σημειώσουμε ότι ήταν το Associated Press αυτό που πρώτο μετέδωσε την είδηση και έφτασε σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανά τη Γη. Eξι λέξεις στον τίτλο, που καταγράφηκε ως ιστορικός: Greece names first openly gay minister, δηλαδή «Η Ελλάδα ορίζει τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπουργό».
Έχει ενδιαφέρον ότι στο κείμενο αναφέρεται πως η «κεντροδεξιά κυβέρνηση» τοποθέτησε το πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο μέλος ελληνικής κυβέρνησης.

Ακόμα η γερμανική «Bild», που μετά την είδηση και τις ευρύτερες αναφορές στη νέα κυβέρνηση επισημαίνει ότι «ο Γιατρομανωλάκης μπορεί να εξελιχθεί στο νέο αστέρι της κυβέρνησης». Ο τίτλος του άρθρου είναι «Η Ελλάδα αποκτά τον πρώτο της gay υπουργό!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γιατρομανωλάκη

«Το τελευταίο 24ωρο έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, debate και διάλογοι για παλιά και για καινούργια θέματα, έχω ήδη τον πρώτο ψεύτικο λογαριασμό twitter στο όνομά μου (δεν είμαι στο twitter) και ο Βρασίδας και ο Πάτρικ έχουν την τιμητική τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!