Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Νέα δημοσκόπηση: Ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών σε Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας
[Παρασκήνιο]: Νέα δημοσκόπηση: Ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών σε Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας

[Παρασκήνιο]: Νέα δημοσκόπηση: Ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών σε Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας

Μια νέα δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει ότι οι πολίτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την διαχείριση της πανδημίας.

Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρία GPO και δείχνει ότι οι πολίτες κρίνουν θετικά την απόφαση της κυβέρνησης ν πάει σε νέο lockdown σε ποσοστό 68,3% έναντι 31,4% που αντιδρά αρνητικά σε αυτή την εξέλιξη.

Σε ότι έχει να κάνει με τα ποσοστά αρνητικών απόψεων άνω του 45% στην απόφαση της κυβέρνησης για οριζόντιο lockdown καταγράφονται στις ηλικίες 17-39 ετών, σε αντίθεση µε τους πολίτες άνω των 65 που δηλώνουν θετικοί σε ποσοστό 85,6%. Την ίδια στιγμή το 50,6% πιστεύει ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να πάει σε lockdown.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκλης έρχεται πρώτος στην προτίμηση των πολιτών ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός καθώς συγκεντρώνει το 48,6% έναντι του 24,8% του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, καταγράφει θετικές απόψεις σε ποσοστό 51%, έναντι 46,2% των πολιτών που θεωρούν ότι οι χειρισμοί του κατά τη διάρκεια της κρίσης δεν είναι επαρκείς.

Τέλος να σημειώσουμε ότι κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά και την ψυχολογική διάθεση του 77,3% των πολιτών,καθώς εμφανίζουν σημάδια κόπωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!