Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Νέα αποκαλυπτική δημοσκόπηση! Απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη στα δύο χρόνια διακυβέρνησης!
[Παρασκήνιο]: Νέα αποκαλυπτική δημοσκόπηση! Απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη στα δύο χρόνια διακυβέρνησης!

[Παρασκήνιο]: Νέα αποκαλυπτική δημοσκόπηση! Απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη στα δύο χρόνια διακυβέρνησης!

Η ολοκλήρωση των δύο πρώτων χρόνων κάθε Κυβέρνησης προσφέρεται για μια συνολική αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου. Η Έρευνα της OPINION POLL διερευνά αυτές ακριβώς τις παραμέτρους και ταυτόχρονα την διαμόρφωση των πολιτικών συσχετισμών. Συνήθως στο μέσο της θητείας μιας Κυβέρνησης υπάρχει μια κάμψη λόγω της φοράς της εξουσίας. Πολύ περισσότερο όταν στα δύο αυτά χρόνια έχουν υπάρξει σημαντικές κρίσεις όπως αυτή της πανδημίας, των υγειονομικών, οικονομικών και κοινωνικών παρενεργειών της, η ένταση στα Ελληνοτουρκικά με αποκορύφωμα τα γεγονότα του Έβρου , αλλά και το περσινό Καλοκαίρι, το Μεταναστευτικό που στις αρχές της διετίας εμφανιζόταν εκρηκτικό κ.λ.π.

Ωστόσο η έρευνα αποτυπώνει με τα αποτελέσματά της ένα εντελώς αντίστροφο πολιτικό φαινόμενο, που ποτέ μεταπολιτευτικά δεν έχει ξανασυμβεί.

Αναφερόμαστε:

– Στην πλήρη κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργός, κυριαρχία που εκφράζεται πολιτικά, ιδεολογικά, προγραμματικά και αποτυπώνεται με την πλήρη επικράτησή του στον χώρο του Κέντρου.

– Στην θετική αξιολόγηση του συνολικού έργου της Κυβέρνησης, η οποία εκφράζεται και σε καίριους τομείς της Κυβερνητικής Πολιτικής χωρίς αυτό να εκφράζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους τομείς.

– Στην θετική αξιολόγηση της διαχείρισης της πανδημίας.

– Στις τάσεις που έχουν αναπτυχθεί στην διαμόρφωση των εκλογικών συσχετισμών που δείχνουν την Ν.Δ να υπερτερεί του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρόθεση ψήφου με 16.5% στην συμπλήρωση της πρώτης διετίας της θητείας της, όταν στις Εθνικές εκλογές είχε νικήσει με διαφορά 8.32%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!