Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει στη Θεσσαλονίκη μέτρα ενίσχυσης της αποτρεπτικής μας δύναμης
[Παρασκήνιο]: Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει στη Θεσσαλονίκη μέτρα ενίσχυσης της αποτρεπτικής μας δύναμης

[Παρασκήνιο]: Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει στη Θεσσαλονίκη μέτρα ενίσχυσης της αποτρεπτικής μας δύναμης

Κινούμαστε για την ενίσχυση της αποτρεπτικής μας δύναμης. Κινούμαστε σε τρία επίπεδα, τα οποία θα τα παρουσιάσει αναλυτικά ο Πρωθυπουργός στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο είναι τα αμιγώς εξοπλιστικά προγράμματα, στα οποία προφανώς έχουν προτεραιότητα οπλικά συστήματα, τα οποία είναι πιο άμεσα επιχειρησιακά έτοιμα. Το δεύτερο είναι η ενίσχυση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Και το τρίτο είναι η ενίσχυση της αμυντικής μας βιομηχανίας, η οποία έχει αφενός αποτρεπτική ισχύ και αφετέρου αναπτυξιακή χροιά, γιατί συμβάλλει και στην έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη και στην απασχόληση. Δεν είναι μόνο τα ναυπηγεία. Έχουμε αεροπορική βιομηχανία, την ΕΑΒ, έχουμε και τα εργοστάσια του στρατού. Υπάρχει ένα πλέγμα που έχει να κάνει με την αμυντική βιομηχανία της χώρας μας, την εξυγίανσή της, την ανάπτυξή της.

Αυτό μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος Στέλιος Πέτσας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη.

Για την τουρκική προκλητικότητα

Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα της «DIE WELT» σύμφωνα με το οποίο ο Ερντογάν έδωσε εντολή στους στρατηγούς του: «Βυθίστε ελληνικό πλοίο ή καταρρίψτε ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος» επισημαίνουμε: Πρώτον ότι η συγκεκριμένη είναι μια έγκριτη εφημερίδα, και δεύτερον ότι το δημοσίευμα αυτό δεν έχει διαψευσθεί, ούτε από την τουρκική Κυβέρνηση, αλλά ούτε και από την τουρκική Πρεσβεία στο Βερολίνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!