Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Μετά από 25 χρόνια πρώτη φορά πρωθυπουργός επισκέπτεται τους Φούρνους
[Παρασκήνιο]: Μετά από 25 χρόνια πρώτη φορά πρωθυπουργός επισκέπτεται τους Φούρνους

[Παρασκήνιο]: Μετά από 25 χρόνια πρώτη φορά πρωθυπουργός επισκέπτεται τους Φούρνους

Πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια πρωθυπουργός επισκέφθηκε το σύμπλεγμα Φούρνων σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμαρχου του συμπλέγματος, Δημήτρη Καρύδη, μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το περασμένο Σάββατο.

Η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με μεγάλη μας τιμή και συγκίνηση υποδεχτήκαμε τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τους:

Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Χρήστο Ροϊλό, Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, καθηγητή κ. Κώστα Μουτζούρη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανουράκη Βασίλειο και τον Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Απόστολο Αλατζά, επισκέφθηκαν τους Φούρνους και τη Θύμαινα στο πλαίσιο του προγράμματος εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Καρύδης, στα πλαίσια της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη, έθεσε τα ζητήματα του εξοπλισμού των δομών υγείας του συμπλέγματος των Φούρνων Κορσεών, της ενίσχυσης τους με ιατρό γενικής ιατρικής, της ανάπτυξης αιματολογικού εργαστηρίου, της δημιουργία μουσείου ενάλιων αρχαιοτήτων καθώς και της μελέτης διάφορων έργων υποδομής.

Στη συνάντηση, μετείχαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φούρνων Κορσεών κ. Δημήτριος Αμοργιανός, κ. Νίκος Μελάς κ. Παναγιώτης Μύτικας και, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Φραγκουλίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!