Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Λιβανός: Η ΝΔ θα στηρίξει με 158 ψήφους τον Χρήστο Σταϊκούρα
[Παρασκήνιο]: Λιβανός: Η ΝΔ θα στηρίξει με 158 ψήφους τον Χρήστο Σταϊκούρα

[Παρασκήνιο]: Λιβανός: Η ΝΔ θα στηρίξει με 158 ψήφους τον Χρήστο Σταϊκούρα

“Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αυτές τις τρεις ημέρες μέσα στην Βουλή, στήριξε με μια φωνή τον Χρήστο Σταϊκούρα και το βράδυ θα τον στηρίξει με 158 ψήφους, όπως και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης” ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, κλείνοντας την τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε επίπεδο βουλευτών και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.

Απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Λιβανός χαρακτήρισε ατυχή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, σημειώνοντας πως η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αυτές τις τρεις ημέρες, σας έδωσε “μια ηχηρή απάντηση, που είναι η ίδια με αυτή που σας δίνει καθημερινά η κοινωνία όταν σας λέει εγκαταλείψτε τον λαϊκισμό, σοβαρευτείτε, ανασκουμπωθείτε, επικαιροποιηθείτε, αποκτήστε πρόγραμμα, προτείνετε επιτέλους συγκεκριμένες λύσεις”. Ζήτησε δε, από τον ΣΥΡΙΖΑ, να ασκήσει “το σημαντικό και ιερό καθήκον της σοβαρής και υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί αυτό απαιτεί η δημοκρατία”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα, τονίζοντας πως “η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Τα χωρικά μας ύδατα είναι ο σκληρός πυρήνας της κυριαρχίας μας. Υπερασπιζόμαστε με κάθε μέσο και με αυτοπεποίθηση την εθνική μας κυριαρχία σε θάλασσα, ξηρά και αέρα. Κάθε παραβίαση αντιμετωπίζεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!