Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Λιβάνιος: Θα στηριχθούν και τα ΜΜΕ, όπως στηρίχθηκαν όλοι
[Παρασκήνιο]: Λιβάνιος: Θα στηριχθούν και τα ΜΜΕ, όπως στηρίχθηκαν όλοι

[Παρασκήνιο]: Λιβάνιος: Θα στηριχθούν και τα ΜΜΕ, όπως στηρίχθηκαν όλοι

Τη σημαντικότητα για την διαμόρφωση ενός ικανού πλαισίου να στηρίξει τις πληττόμενες από την κρίση επιχειρήσεις στον τομέα των ΜΜΕ, αλλά και τη δημιουργία κανόνων ως προς το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τόνισε κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θόδωρος Λιβάνιος.

Ο κ. Λιβάνιος ενημέρωσε τη Βουλή για τις διατάξεις του νομοσχεδίου που αφορά στα ΜΜΕ και το νέο πλαίσιο που αυτό εισάγει. Όπως είπε, τα ΜΜΕ αλλάζουν με τρόπο που δυσκολεύει την πολίτεία να παρακολουθήσει τις εξελίξεις.

«Έχει αλλάξει ακόμα και η εκλογική συμπεριφορά με τα social media. Πολλοί από τους γραφικούς του καφενείου βρήκαν κοινό να ακουστούν! Τίθενται σοβαρά ερωτήματα λειτουργίας της δημοκρατίας», είπε.

Ο υπουργός ενημέρωσε ακόμα τη Βουλή πως θα καταθέσει νομοτεχνική βελτίωση που θα ορίζει τον Ιούνιο του 2023 ως καταληκτική ημερομηνία προκειμένου να ρυθμιστεί το πλαίσιο λειτουργίας των ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας. «Δεν μπορεί να βρίσκονται συνέχεια σε γκρίζα ζώνη», εξήγησε.

Όπως στηρίχθηκαν όλοι οι κλάδοι θα στηριχθούν και τα ΜΜΕ

Αναφερόμενος στο νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες εκτίμησε πως η σκοπιμότητά του ήταν να κερδίσει τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης, σημειώνοντας πως επί της παρούσας κυβέρνησης: «καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας στηρίχθηκαν επιχειρήσεις και ιδιώτες. Και ναι όπως στηρίχθηκαν όλοι οι κλάδοι θα στηριχθούν και τα ΜΜΕ που προσφέρουν θέσεις εργασίας».
Μιλώντας για την ΕΡΤ χαιρέτισε την προσπάθεια που γίνεται μέσω της ανάδειξης μιας νέας στρατηγικής και στήριξη των ελληνικών παραγωγών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!