Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Λιβάνιος: Ο κάθε δήμος θα αποφασίζει το εύρος της επέκτασης για τα τραπεζοκαθίσματα
[Παρασκήνιο]: Λιβάνιος: Ο κάθε δήμος θα αποφασίζει το εύρος της επέκτασης για τα τραπεζοκαθίσματα

[Παρασκήνιο]: Λιβάνιος: Ο κάθε δήμος θα αποφασίζει το εύρος της επέκτασης για τα τραπεζοκαθίσματα

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε για το θέμα των τραπεζοκαθίσματων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για την επέκταση του χώρου και θα έρθει στην Βουλή εντός των ημερών.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι η σχετική ρύθμιση θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του χρόνου και σκοπός είναι να μπορέσουν τα καταστήματα να εξυπηρετούν περισσότερο κόσμο. Παράλληλα, τόνισε ότι η επέκταση θα γίνει χωρίς την καταβολή τιμήματος. «Ο εκάστοτε δήμος θα αποφασίζει το εύρος της επέκτασης, επειδή γνωρίζει κατά τόπους τις περιστάσεις, αλλά θα υπάρχει πλαφόν» είπε χαρακτηριστικά. Ακόμα πρόσθεσε ότι θα υπάρξει μείωση των δημοτικών τελών έως 50% για όσες επιχειρήσεις δεν είναι εφικτή η επέκταση.

Ο Θεόδωρος Λιβάνιος σημείωσε ότι θα ήταν «ευχής έργον» να επαναλειτουργήσει νωρίτερα ο κλάδος της εστίασης υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι δεν πρέπει να γίνουν βιαστικά βήματα. «Ίσως εάν πάνε τα πράγματα καλά, να ανοίξουν κάποιες μέρες νωρίτερα τα σχετικά καταστήματα» σημείωσε ο υφυπουργός

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!