Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κώστας Τσιάρας στο «Π»: Δεν φοβόμαστε το πολιτικό κόστος της υποχρεωτικότητας
[Παρασκήνιο]: Κώστας Τσιάρας στο «Π»: Δεν φοβόμαστε το πολιτικό κόστος της υποχρεωτικότητας

[Παρασκήνιο]: Κώστας Τσιάρας στο «Π»: Δεν φοβόμαστε το πολιτικό κόστος της υποχρεωτικότητας

«Για την κυβέρνηση, η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό και είμαστε αποφασισμένοι να την προστατέψουμε με κάθε κόστος. Θα επωμιστούμε αγόγγυστα το πολιτικό βάρος, προκειμένου να σωθεί έστω και μια ανθρώπινη ζωή», τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στο «Π», με φόντο το πολιτικό κόστος που μπορεί να επωμιστεί η κυβέρνηση από την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Προαναγγέλλει, δε, ότι τις επόμενες μέρες θα τεθούν σε διαβούλευση οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και σύντομα το επικαιροποιημένο κείμενο θα πάρει τον δρόμο για τη Βουλή.

Η κυβέρνηση είδε την εικόνα της να τραυματίζεται από τα όσα έγιναν στο μέτωπο του ανασχηματισμού; Θεωρείτε ότι η επιλογή Στυλιανίδη και οι αλλαγές που έγιναν κλείνουν τη σχετική συζήτηση;

Παρά τη ρητορική περί δήθεν συναίνεσης σε μείζονα θέματα, οι χειρισμοί του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέδειξαν πως δεν είναι ικανός να υπερβεί τον εαυτό του και να λάβει θαρραλέες αποφάσεις. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εγκλωβίσει την κυβέρνηση και την κοινωνία σε ένα στείρο διχαστικό δίπολο είχαν τελικά πολιτικό κόστος για τον ίδιο, ο οποίος για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε, δυστυχώς, κατώτερος των περιστάσεων. Ο κ. Στυλιανίδης, που επελέγη από τον πρωθυπουργό, συγκεντρώνει όλα τα πολιτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Ένας έμπειρος Ευρωπαίος πολιτικός, ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής και πολιτικής εμβέλειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!