Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για το Πάτρα – Πύργος
[Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για το Πάτρα – Πύργος

[Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για το Πάτρα – Πύργος

Για τις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη Δυτική Ελλάδα, τις εξελίξεις στην Πατρών – Πύργου, την υπογειοποίηση του τρένου της Πάτρας, τον δρόμο Καλαμάτα – Μεθώνη αλλά και τον εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου της Καλαμάτας, μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian TV και τον δημοσιογράφο Τάσο Θεοδόση.

Όπως τόνισε ο κ. Καραμανλής, ειδικά για το Πατρών –Πύργου, σύντομα θα είναι πραγματικότητα, αφού το μόνο που περιμένουμε είναι το τυπικό, τελικό “ok” από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού.

«Το θέμα τέθηκε μετ’ επιτάσεως, στην πρόσφατη συνάντηση με την κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα του υπουργείου μας και της κυβέρνησης», είπε ο Υπουργός, επισημαίνοντας ότι η ολοκλήρωσή του είναι δυνατή περί τα τέλη του 2023, αρχές του ‘24.

«Το έργο, με τις επιλογές των κατατμήσεων της προηγούμενης κυβέρνησης, κινδύνευε να μη γίνει, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Πλέον βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.

Μάλιστα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι δήθεν το έργο είχε ξεκινήσει και η κυβέρνηση της ΝΔ το σταμάτησε, ξεκαθάρισε ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Ακούσαμε πράγματα από τον κ. Τσίπρα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για ποιο έργο είναι υπερήφανος; Για ένα έργο που δεν θα τελείωνε ποτέ, αν δεν το είχαμε σώσει;», αναρωτήθηκε ο Υπουργός και συμπλήρωσε ότι ο δρόμος, σήμερα, θα είχε ολοκληρωθεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον είχε σπάσει σε οκτώ κομμάτια. Μάλιστα, τόνισε ότι η «πρόοδος» των εργασιών στις 8 εργολαβίες ήταν από 0,1% έως 10%!

«Αυτό το έκανε γιατί πίστευε ότι βόλευε τον τότε αγαπημένο του εργολάβο κ. Καλογρίτσα, προφανώς ως μέρος της προίκας για να φτιάξει το περίφημο «ΣΥΡΙΖΑ channel» για το οποίο τόσα ενδιαφέροντα μαθαίνουμε τελευταία από την Προανακριτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!