Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Σε 2 χρόνια συμβασιοποιήσαμε έργα 4πλάσιου ύψους από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ σε 4,5 χρόνια!
[Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Σε 2 χρόνια συμβασιοποιήσαμε έργα 4πλάσιου ύψους από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ σε 4,5 χρόνια!

[Παρασκήνιο]: Κώστας Καραμανλής: Σε 2 χρόνια συμβασιοποιήσαμε έργα 4πλάσιου ύψους από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ σε 4,5 χρόνια!

Στο πρόγραμμα των μεγάλων έργων υποδομών, που θα αλλάξει τη χώρα και το οποίο βρίσκεται ακόμη στην αρχή, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το Βόρειο Τμήμα του Ε65, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μέσα σε δύο χρόνια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συμβασιοποίησε έργα τετραπλάσιου ύψους από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 4,5 χρόνια.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι το σχέδιο νόμου «Κύρωση της από 24.06.2021 Συμφωνίας Τροποποίησης Διατάξεων της από 31.05.2007 Σύμβασης Παραχώρησης για το Έργο ‘‘Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65)”», σημαίνει ότι πλέον το σημαντικό αυτό έργο, που έχει περάσει από χίλια κύματα, μπαίνει στη φάση της κατασκευής.

Πρόσκληση στον κ. Σπίρτζη για τα εγκαίνια του Νότιου Τμήματος του Ε65

Σημείωσε πως όταν ανέλαβε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το Νότιο Τμήμα του Ε65 προχωρούσε με αργούς ρυθμούς, ενώ το Βόρειο Τμήμα παρέμενε μπλοκαρισμένο και χωρίς χρηματοδότηση. «Σήμερα, στο Νότιο Τμήμα προχωράμε με ρυθμό κατά 50% ταχύτερο κι έτσι έχουμε ήδη φτάσει στο 70% του έργου» ανέφερε. Μάλιστα κάλεσε στα εγκαίνια μέρους του Νοτίου Τμήματος σε λίγες ημέρες τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε επίσης ότι η Κυβέρνηση προχωρά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων, συνολικού ύψους 13 δισ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!