Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κορωνοϊος: Αποκάλυψη Πέτσα για ενδεχόμενο lockdown στην Αττική!
[Παρασκήνιο]: Κορωνοϊος: Αποκάλυψη Πέτσα για ενδεχόμενο lockdown στην Αττική!

[Παρασκήνιο]: Κορωνοϊος: Αποκάλυψη Πέτσα για ενδεχόμενο lockdown στην Αττική!

Ερωτηθείς για το αν είμαστε μπροστά στην πιθανότητα ενός lockdown και στην Αττική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο για την Αττική”, ωστόσο επισήμανε πως “όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σήμερα, είμαστε έτοιμοι κάθε φορά να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και να επιβάλουμε εάν χρειάζεται τοπικά lockdown, εκεί που τα στατιστικά στοιχεία, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που παίρνουμε και τις οδηγίες που παίρνουμε και από την Ευρώπη, από τους αντίστοιχους οργανισμούς με τους δικούς μας, συνιστούν να έχουμε τέτοιου είδους μέτρα”.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μία καλή θέση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και πρόσθεσε πως «για να το διατηρήσουμε αυτό θα πρέπει σε τοπικό επίπεδο να περιχαρακώνουμε τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα στην Κοζάνη και σε γενικό επίπεδο, σε όλη την Επικράτεια, να εφαρμόζουμε τα ήδη πολλά μέτρα που έχουμε πάρει».

Είπε στη συνέχεια, σχετικά με τα μέτρα που ελήφθησαν στο Παρίσι, ότι «είναι ένα χαρακτηριστικό καμπανάκι για όλους μας» για να συμπληρώσει πως «καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να περιφρουρήσουμε αυτό που έχουμε στην Ελλάδα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!