Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κορωνοϊός: Με απόφαση Κικίλια 1.500 rapid tests στο ΑΧΕΠΑ για τον περιορισμό της μολυσματικής εστίας
[Παρασκήνιο]: Κορωνοϊός: Με απόφαση Κικίλια 1.500 rapid tests στο ΑΧΕΠΑ για τον περιορισμό της μολυσματικής εστίας

[Παρασκήνιο]: Κορωνοϊός: Με απόφαση Κικίλια 1.500 rapid tests στο ΑΧΕΠΑ για τον περιορισμό της μολυσματικής εστίας

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί σε υγειονομικούς κύκλους η εστία μόλυνσης κορωνοϊού στο ΑΧΕΠΑ νοσοκομείο.

Έτσι λοιπόν με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, 1.500 rapid tests μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ελεγχθεί όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η απόφαση λήφθηκε για την αποφυγή της διασποράς στο μεγαλύτερο νοσοκομείο αναφοράς της βορείου Ελλάδας, έπειτα από την επιβεβαίωση 10 θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό του νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται ότι την ίδια στιγμή, η Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα να ανέβει σε «πορτοκαλί» επίπεδο συναγερμού.

Στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έκανε χθες 105 τεστ στο προσωπικό, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, ενώ έγιναν και 167 τεστ PCR από τους μοριακούς αναλυτές του Νοσοκομείου, εκ των οποίων τα 166 ήταν αρνητικά.

Από το πρωί σήμερα, πραγματοποιείται rapid test σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και εντός της ημέρας θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε πάνω από 1.500 εργαζόμενους. Να σημειώσουμε ότι τοπ νοσοκομείο δουλεύει κανονικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!