Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Κορωνοϊός: Αυτούς τους χάρτες έδειξε ο Μητσοτάκης στη Βουλή – Τι δείχνουν για την κατάσταση στην Ελλάδα
[Παρασκήνιο]: Κορωνοϊός: Αυτούς τους χάρτες έδειξε ο Μητσοτάκης στη Βουλή – Τι δείχνουν για την κατάσταση στην Ελλάδα

[Παρασκήνιο]: Κορωνοϊός: Αυτούς τους χάρτες έδειξε ο Μητσοτάκης στη Βουλή – Τι δείχνουν για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ένα άλλο διάγραμμα με τον αριθμό τεστ ανά 100.000 πληθυσμού όπου η Ελλάδα είναι στον ευρωπαϊκό μέσο μαζί με τις καλύτερες ευρωπαϊκές χώρες. Και τέλος έδειξε διάγραμμα με τον δείκτης θετικότητας, που δείχνει το ποσοστό θετικών στα τεστ που γίνονται. Η Ελλάδα είναι στο 3,6 «πράσινη», μαζί με τη Γερμανία, τις Βαλτικές χώρες και τις Σκανδιναβικές χώρες, και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες όλες στο «πορτοκαλί» όπως είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Έχω πει πολλές φορές ότι ο βασικός μας σκοπός είναι να αποφύγουμε ένα οριζόντιο lockdown. Θα έχει πολύ δραματικές συνέπειες συνολικά στην οικονομία. Για να μπορέσουμε, όμως, να το κάνουμε αυτό θα πρέπει -θα το ξανά πω ακόμα μία φορά- και σε αυτό ζητώ συνολικά τη στήριξη όλης της Αντιπολίτευσης, διότι δε μας χωρίζει πιστεύω κάτι ως προς τα μέτρα τα οποία πρέπει να εφαρμόζουμε, να τηρήσουμε τις υποδείξεις των ειδικών. Όπως ξέρετε, προχωρήσαμε τις τελευταίες μέρες σε δύο πρόσθετα μέτρα για τις περιοχές επικινδυνότητας 3 και 4: Την υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού και την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 μέχρι τις 5:00. Θέλω να σας πω επίσης ότι η Ελληνική Αστυνομία, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, θα είναι αυστηρότατοι. Θα εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους για εκείνους τους ασυνείδητους επιχειρηματίες οι οποίοι επιμένουν, σε πείσμα των συστάσεων και των νομοθετικών ρυθμίσεων πια, να παραβιάζουν το νόμο και να προσφέρουν μία επικίνδυνη διασκέδαση έξω από τα πλαίσια που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί».

Διαβάστε επίσης:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!