Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Η κυβέρνηση οφείλει να επιταχύνει έργο και μεταρρυθμίσεις» διαμηνύει ο Καραμανλής
[Παρασκήνιο]: «Η κυβέρνηση οφείλει να επιταχύνει έργο και μεταρρυθμίσεις» διαμηνύει ο Καραμανλής

[Παρασκήνιο]: «Η κυβέρνηση οφείλει να επιταχύνει έργο και μεταρρυθμίσεις» διαμηνύει ο Καραμανλής

«Η κυβέρνηση οφείλει να επιταχύνει το έργο και τις μεταρρυθμίσεις της. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το νέο (κυβερνητικό) σχήμα… Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, να υλοποιήσουμε όσα έχουμε δεσμευτεί και σχεδιάσει» δηλώνει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό.

Μιλά για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και τα αντιπλημμυρικά έργα 1,2 δισ. τονίζοντας πως όλα τα συναρμόδια υπουργεία συνεργάστηκαν αποτελεσματικά και γρήγορα δημιουργώντας τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την άμεση παροχή αποζημιώσεων, για την πρώτη στεγαστική συνδρομή των πολιτών ενώ σε ό,τι αφορά το υπουργείο Υποδομών επισημαίνει με νόημα «προσπαθούμε να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικές διαδικασίες και παθογένειες ετών, για την ταχύτερη αποκατάσταση όσων κτιρίων κρίθηκαν προσωρινά ή οριστικά ακατάλληλα».

Σε ό,τι αφορά την πορεία των μεγάλων έργων, ο υπουργός Κώστας Καραμανλής ισχυρίζεται πως τα μεγάλα έργα, το ένα μετά το άλλο, σε όλη τη χώρα ξεμπλοκάρουν και κάνει λόγο για ολοκληρωμένο πλάνο έργων συνολικού ύψους 13 δισ. Ευρώ. «Κάναμε τον κλάδο των υποδομών και των δημοσίων έργων μετά από μια δεκαετία κρίσης και απαξίωσης, να ξαναπιστέψει στον εαυτό του. Είμαστε σε θέση πλέον να πούμε ότι ο κατασκευαστικός κλάδος είναι και θα είναι ο πρωταγωνιστής στο brain gain» αναφέρει χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!