Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Καραμανλής: «Αλλάζουμε την εικόνα των μεταφορών στη χώρα»
[Παρασκήνιο]: Καραμανλής: «Αλλάζουμε την εικόνα των μεταφορών στη χώρα»

[Παρασκήνιο]: Καραμανλής: «Αλλάζουμε την εικόνα των μεταφορών στη χώρα»

Στη σημασία που δίνει το υπουργείο στον πολύ σημαντικό τομέα των μεταφορών αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, υποδεχόμενος τον νέο υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Απευθυνόμενος στον νέο υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη μίλησε για τον ρόλο που θα διαδραματίσει το υπουργείο στην μετά-κορωνοϊό εποχή και τα μεγάλα έργα υποδομών που έχουν δρομολογηθεί και αυτά που σχεδιάζονται σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε για τη συνεργασία του τον απερχόμενο υφυπουργό, Γιάννη Κεφαλογιάννη, όλο αυτό το διάστημα, από τη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο κ. Καραμανλής στην ομιλία του μεταξύ άλλων σημείωσε ότι: «Πλέον έχουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων έργων των τελευταίων ετών, ύψους 13 δισεκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων έχουμε συμβασιοποιήσει ήδη τα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Στον τομέα των μεταφορών θα πω ότι έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να ενισχύσουμε το στόλο των αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να συνεργαστούμε με τον ιδιωτικό τομέα, με την διαδικασία, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, του leasing και να δώσουμε συγκοινωνιακό έργο με περιφερειακά δρομολόγια στα ΚΤΕΛ. Αυτή η μάχη για καλύτερες συγκοινωνίες είναι καθημερινή και είμαι σίγουρος ότι με τον νέο υφυπουργό και με τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Ξιαφαρά, αυτή η μάχη θα συνεχιστεί και ειδικά αυτό το διάστημα που μπαίνουμε πλέον σε μία κανονικότητα απο το Σεπτέμβριο και μετά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!