Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Υπουργείο Τουρισμού: Παρέλαβε καθήκοντα η Σοφία Ζαχαράκη
[Παρασκήνιο]: Υπουργείο Τουρισμού: Παρέλαβε καθήκοντα η Σοφία Ζαχαράκη

[Παρασκήνιο]: Υπουργείο Τουρισμού: Παρέλαβε καθήκοντα η Σοφία Ζαχαράκη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού, από τον απερχόμενο υφυπουργό, Μάνο Κόνσολα, στη νέα υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη.

Κατά την τελετή, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, αφού καλωσόρισε τη νέα υφυπουργό, ευχαρίστησε τον απερχόμενο υφυπουργό για τη συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο κ. Θεοχάρης δήλωσε: «Oι ιδιαίτερες συνθήκες δεν πρέπει να μας αποτρέψουν από το να εκφράσουμε αυτά που περάσαμε μαζί. Κλήθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κρίση. Χωρίς τον Μάνο Κόνσολα, χωρίς τη γνώση του, την εμπειρία του και την καθημερινή συζήτηση μαζί του, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και για τον ελληνικό τουρισμό αλλά και για εμένα τον ίδιο. Θέλω, Μάνο, πραγματικά από καρδιάς, να σε ευχαριστήσω γιατί στάθηκες πλάι μας και συνδιαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Κληθήκαμε να πάρουμε δύσκολες και επίπονες αποφάσεις και έδειξες μια άοκνη θέληση να στηρίξεις τον τουρισμό. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.

Οι προκλήσεις, όμως, είναι μπροστά μας. Για αυτό θέλω να καλωσορίσω τη Σοφία Ζαχαράκη και αν υπάρχει κάτι για το οποίο θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, πέρα από τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του, είναι και για αυτό. Γιατί αυτή η ομάδα – και αυτή που ήμασταν ως τώρα και αυτή που θα είμαστε στο επόμενο διάστημα – είναι μια δυνατή ομάδα, που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!