Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Φώφη Γεννηματά: Να κλείσουμε οριστικά τον δρόμο στις επόμενες εκλογές στην «Χρυσή Αυγή»
[Παρασκήνιο]: Φώφη Γεννηματά: Να κλείσουμε οριστικά τον δρόμο στις επόμενες εκλογές στην «Χρυσή Αυγή»

[Παρασκήνιο]: Φώφη Γεννηματά: Να κλείσουμε οριστικά τον δρόμο στις επόμενες εκλογές στην «Χρυσή Αυγή»

Τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μαζί με τον γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλη Κεγκέρογλου, και του παρέδωσε επιστολή στην οποία περιγράφει ιδέες και προτάσεις στις οποίες μπορεί να συμφωνήσουν τα κόμματα για την αποβολή της «Χρυσής Αυγής», από τις εκλογές.

Όπως δήλωσε η κ. Γεννηματά, μετά τη συνάντηση, δήλωσε ότι ζήτησε «από τον πρόεδρο της Βουλής να συνεδριάσει η αρμόδια ιαρκής επιτροπή της Βουλής με μοναδικό αντικείμενο τη νομοθετική επεξεργασία που θα κλείσει οριστικά το δρόμο στις επόμενες εκλογές στην εγκληματική οργάνωση “Χρυσή Αυγή”, σε μέλη και στελέχη της, αλλά και σε κάθε παρακλάδι της».

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε: «Μπορούμε να συνεννοηθούμε οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας σε αυτήν την κατεύθυνση. Η υπεράσπιση της Δημοκρατίας δεν χωρά διχαστικές αντιπαραθέσεις. Μόνο όλοι μαζί κλείνουμε το δρόμο και τελειώνουμε τους νεοναζί».

Επίσης η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Τασούλα να μεριμνήσει σε τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής για να μην κάνουν χρήση των προνομίων οι καταδικασθέντες πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής ομοίως και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Η επιστολή της κ. Γεννηματά στον Πρόεδρο της Βουλής είναι η εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Η πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών στην πολύκροτη και πολύχρονη δίκη της «Χρυσής Αυγής» αποτελεί, αναμφίβολα, έναν σημαντικό σταθμό στην πρόσφατη ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!