Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: ΕΡΤ και Ικαρία «άναψαν τα αίματα» στη Βουλή! Έντονη αντιπαράθεση!
[Παρασκήνιο]: ΕΡΤ και Ικαρία «άναψαν τα αίματα» στη Βουλή! Έντονη αντιπαράθεση!

[Παρασκήνιο]: ΕΡΤ και Ικαρία «άναψαν τα αίματα» στη Βουλή! Έντονη αντιπαράθεση!

Η δημόσια τηλεόραση βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, νωρίτερα σήμερα στην επιτροπή της Βουλής, η οποία επεξεργάστηκε το νομοσχέδιο με τις ρυθμίσεις για τη ραδιοτηλεοπτική αγορά.

Καθώς η συνεδρίαση έγινε λίγες ώρες μετά την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ΕΡΤ διατάχθηκε να “κουκουλώσει” το γεύμα στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χρ. Στεφανάδη στην Ικαρία, το ανώνυμο σημείωμα για την παραγωγή των δελτίων της δημόσιας τηλεόρασης, ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θοδωρής Λιβάνιος όμως επέμεινε ότι είναι η ίδια η πραγματικότητα αυτή που διαψεύδει τους ισχυρισμούς πως τα δελτία στη δημόσια τηλεόραση υπαγορεύονται από το Μαξίμου και κάλεσε την Κουμουνδούρου να απαντήσει για τα στελέχη της που υπηρέτησαν σε επιτελικές θέσεις στη δημόσια τηλεόραση στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Τα δελτία της ΕΡΤ

«Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το ζητούμενο. Ξεκινήσατε καταγγέλλοντας ότι η ΕΡΤ δεν έπαιξε τη φωτογραφία, στη συνέχεια η καταγγελία έγινε ότι η ΕΡΤ έπαιξε τη φωτογραφία αλλά όχι πολύ, μετά έγινε ότι η ΕΡΤ δεν έπαιξε καθόλου τη φωτογραφία, και το αποκορύφωμα είναι ότι πριν λίγο έβγαλε η “Αυγή” βίντεο υιοθετώντας την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΕΡΤ δεν έχει παίξει το βίντεο, ανεβάζοντας το βίντεο στο δελτίο της ΕΡΤ», είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και ενημέρωσε την επιτροπή για το πώς χειρίστηκε η ΕΡΤ το γεύμα στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χρ. Στεφανάδη: «Λοιπόν, εννέα το βράδυ του Σαββάτου, έπαιξε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΡΤ. Το έπαιξε και το Open, αν δεν κάνω λάθος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!