Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Το ερώτημα «μαχαιριά» του Φίλη σε Τσίπρα!
[Παρασκήνιο]: Το ερώτημα «μαχαιριά» του Φίλη σε Τσίπρα!

[Παρασκήνιο]: Το ερώτημα «μαχαιριά» του Φίλη σε Τσίπρα!

Κώδωνα κινδύνου έκρουσε ο Νίκος Φίλης, κατά την ομιλία του στην προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θέτωντας ένα ουσιαστικό ερώτημα.

«Γιατί ενώ η ΝΔ δοκιμάζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει, αντίθετα εμφανίζεται να υποχωρεί; Ο κίνδυνος είναι, είπε, να έχουμε ενάμιση κόμμα, ένα μεγάλο αιώνια κυβερνητικό και ένα άλλο, αιώνια αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ομιλία του Νίκου Φίλη στην προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα κείμενα του Προγράμματος και της Πολιτικής Απόφασης που συζητούμε αποτελούν βάση για να οργανώσουμε την πολιτική αντεπίθεσή μας και μπορούν να εμπλουτιστούν στην πορεία προς το Συνέδριο. Για να δημιουργήσουμε συνθήκες πολιτικής και κοινωνικής αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ για να ηττηθεί η Δεξιά και να νικήσουμε στις εκλογές.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι μια συνηθισμένη κυβέρνηση, που το αποτύπωμά της κρατάει όσο διαρκεί η θητεία της. Η κυβέρνηση αυτή επιχειρεί να ανασυγκροτήσει τον αστισμό σε κοινωνικό -οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε πολιτισμικό-ιδεολογικό. Με το πρόγραμμά της και την ιδεολογική μάχη που δίνει, η ριζοσπαστική Δεξιά συγκροτεί γύρω της συμφέροντα, διαμορφώνει προσδοκίες και προωθεί τη νεοσυντηρητική ηγεμονία σε αντιστοιχία με τις ανάλογες παγκόσμιες εξελίξεις. Η κυβερνητική πολιτική λοιπόν δεν είναι υπόθεση μόνο πέντε οικογενειών και “αρπαχτής”. Αξιοποιεί το αντι-ΣΥΡΙΖΑ και αντί- Τσίπρα ρεύμα που υπάρχει στην κοινωνία, το οποίο η κυβέρνηση συντηρεί παίζοντας το παιχνίδι “αντιπολιτευόμαστε την Αντιπολίτευση”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!