Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Η επόμενη μέρα από την κρίση του κορονοϊού πρέπει να μας βρει ενωμένους», τόνισε ο Καράογλου
[Παρασκήνιο]: «Η επόμενη μέρα από την κρίση του κορονοϊού πρέπει να μας βρει ενωμένους», τόνισε ο Καράογλου

[Παρασκήνιο]: «Η επόμενη μέρα από την κρίση του κορονοϊού πρέπει να μας βρει ενωμένους», τόνισε ο Καράογλου

«Η επόμενη μέρα, εφόσον θα έχει ξεπεραστεί η κρίση του κορονοϊού, πρέπει να μας βρει ενωμένους», τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, στο 5ο Thessaloniki Summit.

Ο κ. Καράογλου ανέφερε, ως ζητήματα για τα οποία μπορεί ένας γόνιμος διάλογος, στο πλαίσιο της συνόδου, πέραν της υγειονομικής κρίσης, την ένταση που προκαλεί η Τουρκία, καθώς και τα διάφορα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ν.Α Ευρώπης και πρόσθεσε :

«Οι αντιξοότητες που δοκιμάζουν τις αντοχές της πατρίδας μας είναι εξωγενείς. Και με βάση αυτήν την παραδοχή όλοι μας οφείλουμε να τηρήσουμε το μέτρο ευθύνης, έχοντας ως γνώμονα ότι η δημόσια υγεία είναι πάνω από το πρόσκαιρο πολιτικό όφελος. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει έτοιμους να ανατάξουμε την οικονομία και όχι διαιρεμένους σε “κορωνομάχους” και “κορωνοαρνητές” . ‘Αλλωστε, το πρώτο κύμα της πανδημίας μας δίδαξε τη σημασία της αλληλεγγύης, αλλά και την επικινδυνότητα του διχασμού».

«Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι δυσάρεστες για όλους, για την οικονομία, την ανθρώπινη ζωή, την εργασία, την επιχειρηματικότητα, τα νοικοκυριά. Όμως, ως κυβέρνηση κάναμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την προστασία της υγείας των πολιτών» συνέχισε ο υφυπουργός.

Ο κ. Καράογλου αναφέρθηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες καθημερινά αντιμετωπίζουν χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!