Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Το επίσημο δείπνο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την επέτειο ένταξης στην Ε.Ε (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
[Παρασκήνιο]: Το επίσημο δείπνο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την επέτειο ένταξης στην Ε.Ε (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

[Παρασκήνιο]: Το επίσημο δείπνο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την επέτειο ένταξης στην Ε.Ε (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Επίσημο δείπνο στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου παραθέτει αυτήν την ώρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδος στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε παραστεί στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Γιορτάζουμε σήμερα μια σπουδαία ημέρα για τη χώρα μας. Μια επέτειο με ισχυρούς συμβολισμούς που υπερβαίνει την πολιτική συγκυρία, καθώς ανατρέχει στο κορυφαίο γεγονός της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας, την ένταξη της Ελλάδας το 1981 στην τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την ομιλία της, στο δείπνο που παρέθεσε απόψε, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδος στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες.

Διαβάστε επίσης:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!