Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Το ευχαριστώ Μητσοτάκη στον Γιώργο Γεραπετρίτη
[Παρασκήνιο]: Το ευχαριστώ Μητσοτάκη στον Γιώργο Γεραπετρίτη

[Παρασκήνιο]: Το ευχαριστώ Μητσοτάκη στον Γιώργο Γεραπετρίτη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζει την δουλειά των συνεργατών του και πάντα δεν αμελεί να ευχαριστεί όσους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Ένας από αυτούς είναι και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος ανέλαβε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο διανομής των μασκών στα σχολεία.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε στο κ. Γεραπετρίτη για την δουλειά του που όπως ανέφερε τον κράτησε ξάγρυπνο για μέρες.

Αναλυτικά το απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού:

«είναι πάρα πολύ σημαντικό να ανοίξουν τα σχολεία. Είναι μία πολιτική που ακολουθούν όλες οι χώρες του κόσμου. Δεν θέλουμε τα παιδιά στο σπίτι, δεν θέλουμε να διαταράσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία. Αναγνωρίζουμε απόλυτα ότι η τηλεκπαίδευση μπορεί να είναι επικουρική, αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει το σχολείο. Όλα θα είναι έτοιμα. Η Ελλάδα εξ όσων γνωρίζω είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα η οποία παρέχει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς δωρεάν μάσκες. Δεν ήταν εύκολο να οργανωθεί αυτή η διανομή των μασκών σε όλη την επικράτεια ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο. Θα είμαστε έτοιμοι με τις μάσκες στα σχολεία και θέλω να ευχαρίστησή την ΚΕΔΕ, η οποία έβαλε πλάτη. Ευχαριστώ προσωπικά τον κύριο Γεραπετρίτη ο οποίος έμεινε ξάγρυπνος για να γίνουν όλα σωστά και ταυτόχρονα θα έχουμε και τα παγούρια για τα παιδιά για τα οποία πολλά ειρωνικά σχόλια άκουσα. Πλην όμως αποτελεί μία κίνηση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η οποία στέλνει ένα διπλό μήνυμα στα παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!