Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Δριμεία κριτική Πέτσα σε Τσίπρα: Βαθιά διχαστικός – Λες και ζει σε άλλο πλανήτη
[Παρασκήνιο]: Δριμεία κριτική Πέτσα σε Τσίπρα: Βαθιά διχαστικός – Λες και ζει σε άλλο πλανήτη

[Παρασκήνιο]: Δριμεία κριτική Πέτσα σε Τσίπρα: Βαθιά διχαστικός – Λες και ζει σε άλλο πλανήτη

Οξεία κριτική άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσίπρας ήταν «αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων» και τόνισε ότι στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη θα έχει την ευκαιρία να διαγράψει τη σημερινή «ασυνάρτητη παρουσία του».

Ολόκληρη η δήλωση του Σ. Πέτσα

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη. Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

Απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!