Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Η Δίωξη έκανε φέτος «διακοπές» στη Μύκονο! Τα μεγάλα deal ναρκωτικών και οι VIP πελάτες
[Παρασκήνιο]: Η Δίωξη έκανε φέτος «διακοπές» στη Μύκονο! Τα μεγάλα deal ναρκωτικών και οι VIP πελάτες

[Παρασκήνιο]: Η Δίωξη έκανε φέτος «διακοπές» στη Μύκονο! Τα μεγάλα deal ναρκωτικών και οι VIP πελάτες

Η «Φάμπρικα» είναι ένα εμβληματικό τρίγωνο της χώρας της Μυκόνου. Από εκεί ξεκινούν οι βόλτες για το ηλιοβασίλεμα στους ανεμόμυλους και στη Μικρή Βενετία και εκεί καταλήγουν τα ολονύχτια γλέντια από τα σοκάκια του νησιού. Από εκεί ξεκινούν και τα μεγάλα «deal» των ναρκωτικών που καταλήγουν σε πελάτες είτε φημισμένων μπαρ είτε πολυτελών διαμερισμάτων. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι πως μαζί με τον πλούτο στο «νησί των ανέμων» διακινούνται ναρκωτικά όλων των ειδών, κυρίως κοκαΐνη.

Το «απόστημα» της διακίνησης άρχισε να σπάει το φετινό καλοκαίρι. Η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο της Μυκόνου, από τον Ιούνιο ακόμη και παρά την περιορισμένη κίνηση λόγω κορονοϊού, κατάφερε τρία μεγάλα «χτυπήματα» στους εμπόρους του θανάτου. Και ένα τέταρτο στη γειτονική Σαντορίνη, όπου επίσης υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα διακίνησης. «Είναι μύθος ότι οι ντόπιοι και οι επιχειρηματίες κάνουν τα στραβά μάτια. Όλοι θέλουν να φύγουν τα ναρκωτικά από το νησί, ξέρουν ότι δημιουργούνται προβλήματα», έλεγε στο «Π» στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που γνωρίζει τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Όλα ξεκίνησαν από την επιχείρηση του Λιμεναρχείου Μυκόνου στις αρχές του περασμένου Ιουνίου. Η πληροφορία είχε φτάσει νωρίτερα και άνδρες του Λιμενικού έκαναν στοχευμένους ελέγχους στην έξοδο του καραβιού. Η άφιξη ενός 28χρονου Αλβανού κινητοποίησε τα μέλη της Δίωξης του Λιμεναρχείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!