Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Δημοσκόπηση STAR: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ – Γιατί αποδοκιμάζουν οι πολίτες τον ΣΥΡΙΖΑ και τι λένε για Λιγνάδη
[Παρασκήνιο]: Δημοσκόπηση STAR: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ – Γιατί αποδοκιμάζουν οι πολίτες τον ΣΥΡΙΖΑ και τι λένε για Λιγνάδη

[Παρασκήνιο]: Δημοσκόπηση STAR: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ – Γιατί αποδοκιμάζουν οι πολίτες τον ΣΥΡΙΖΑ και τι λένε για Λιγνάδη

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αποδοκιμάζει η πλειοψηφία των πολιτών τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Τι απαντούν οι πολίτες σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 35,6%, έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ, διαφορά 13,1 ποσοστιαίων μονάδων. Το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει 5,7%, το ΚΚΕ 4,6%, η Ελληνική Λύση 4,5% και το ΜέΡΑ25 3,5%. Στο 20,9% η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης που λαμβάνει 39,9%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 25,7%.

Τι λένε για την απεργία πείνας του Κουφοντίνα
Το 60,5% κρίνει θετικά τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα, ενώ το 18,5% την κρίνει αρνητικά. Το 60% κρίνει αρνητικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και το 17,3% θετικά.

Το 69,8% ζητεί να μην γίνει δεκτό το αίτημα Κουφοντίνα για μεταγωγή στον Κορυδαλλό, ενώ το 15,5% ζητεί να υπάρξει κυβερνητική υποχώρηση.

Πόσο επηρεάζει το πολιτικό σκηνικό η υπόθεση Λιγνάδη
Το 59% κρίνει αρνητικά τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην υπόθεση Λιγνάδη, ενώ το 30% την κρίνει θετικά. Το 56,5% κρίνει αρνητικά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό, ενώ το 32,2% την κρίνει αρνητικά.

Πώς αξιολογούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης για πανδημία και εμβολιασμούς
Το 52% κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ το 44,8% απαντά πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης κινούνται σε θετική κατεύθυνση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!