Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ – Ποια είναι τα ευρήματα «έκπληξη»
[Παρασκήνιο]: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ – Ποια είναι τα ευρήματα «έκπληξη»

[Παρασκήνιο]: Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ – Ποια είναι τα ευρήματα «έκπληξη»

Μεγάλο προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εμφανίζεται καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Τι απάντησαν οι ερωτώμενοι για τον κορωνοϊό, τις μεταλλάξεις, τους εμβολιασμούς, τα self tests, την πορεία της οικονομίας και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Πρόθεση ψήφου

Καταλληλότερος ο Μητσοτάκης

7 στους 10 υπέρ των εμβολίων
Αναφανδόν υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού τάσσονται σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι ανεξαρτήτως από το πότε θα κάνουν το εμβόλιο, το ποσοστό που έβλεπε με επιφυλακτικότητα τα εμβόλια μειώθηκε σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Αναλυτικά, το 69% του δείγματος απάντησε ότι θα εμβολιαστεί έναντι 37% τον Νοέμβριο του 2020, 40% τον Δεκέμβριο του 2020, 49% τον Ιανουάριο του 2021, 56% τον Φεβρουάριο, 57% τον Μάρτιο και 65% τον Απρίλιο.

Αντίστοιχα, υποδιπλασιάστηκε το ποσοστό των «αρνητών», καθώς αυτοί που δήλωναν κατηγορηματικά ότι δε θα κάνουν το εμβόλιο από το 16% τον Νοέμβριο του 2020 υποχώρησαν στο 6% τον Μάιο του 2021.

Στην ερώτηση αν θα κάνετε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ανά κατηγορία σε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους και σε αυτούς που δεν έχουν κλείσει ραντεβού, οι μεν απάντησαν θετικά σε ποσοστό 97% και οι δε αρνητικά σε ποσοστό 50%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!