Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Διαβεβαίωση Κικίλια: Θα συνεχίσουμε να κρατάμε όλους τους πολίτες ασφαλείς
[Παρασκήνιο]: Διαβεβαίωση Κικίλια: Θα συνεχίσουμε να κρατάμε όλους τους πολίτες ασφαλείς

[Παρασκήνιο]: Διαβεβαίωση Κικίλια: Θα συνεχίσουμε να κρατάμε όλους τους πολίτες ασφαλείς

Επίσκεψη στο νησί της Ρόδου, όπου είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων υγείας πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα και τους βουλευτές Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Υψηλάντη, Μίκα Ιατρίδη και Ιωάννη Παππά, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου είχε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ενώ συναντήθηκε επίσης και με εκπροσώπους του Ιατρικού συλλόγου, του συλλόγου Φαρμακοποιών και του Οδοντιατρικού συλλόγου.

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Ρόδου όπου αρχικά είχε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις κλινικές όπου ενημερώθηκε από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την κατάσταση που επικρατεί. Το απόγευμα επίσης ο υπουργός Υγείας πρόκειται να επισκεφθεί κέντρα υγείας του νησιού.

Σε δηλώσεις του, μετά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο της Ρόδου ο υπουργός Υγείας τόνισε τα εξής:

«Η Ρόδος είναι ένα νησί σύμβολο για τον τουρισμό μας και είμαστε εδώ για να την υποστηρίξουμε όπως και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα με όλες μας τις δυνάμεις. Είχα την τύχη και την τιμή να φιλοξενηθώ στην Περιφέρεια να μιλήσω με τον κ. περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του, με το δήμαρχο με τους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου, Οδοντιατριακού και Φαρμακευτικού Συλλόγου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!