Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Δεν φοβόμαστε και είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» διαμηνύει στους Τούρκους ο Πέτσας
[Παρασκήνιο]: «Δεν φοβόμαστε και είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» διαμηνύει στους Τούρκους ο Πέτσας

[Παρασκήνιο]: «Δεν φοβόμαστε και είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» διαμηνύει στους Τούρκους ο Πέτσας

«Δεν φοβόμαστε και προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τις τουρκικές προκλήσεις στα σύνορα.

«Αναδεικνύουμε παντού ότι δεν υπάρχει έννομη ενέργεια από πλευρά της Τουρκίας» τόνισε ο κ. Πέτσας και υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη από τις ΗΠΑ οι οποίες προχώρησαν σε «σαφή καταδίκη της Τουρκίας και πλήρη αναγνώριση των ελληνικών θέσεων». Τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα και το αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Έχουμε πολύ σαφές πλεονέκτημα. Η δική μας προετοιμασία και τα σωστά μηνύματα που στέλνουμε παντού θα συμβάλλουν ώστε να μην έχουμε περαιτέρω ζητήματα» ανέφερε.

Σχετικά με την οικονομική ύφεση μετά την κρίση του κορωνοϊού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι η χώρα θα καταφέρει να ανακάμψει με γρήγορους ρυθμούς. Όπως είπε, περίπου στο 7% υπολογίζεται η ύφεση, κατά την εκτίμηση του κ. Λιαργκόβα, ωστόσο, είναι σημαντικό να είναι σύντομη. Εκτίμησε επίσης ότι στη διετία το εισόδημα της χώρας δεν θα μειωθεί. “Τα 32 δισ. και τα χρήματα από το ΕΣΠΑ”, είπε “ότι είναι για να μεταμορφωθεί η Ελλάδα και να υπάρξει ανάκαμψη”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!