Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο «Π»: Η Τουρκία ξεχνά ότι οι “νταήδες” έχουν κακό τέλος
[Παρασκήνιο]: Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο «Π»: Η Τουρκία ξεχνά ότι οι “νταήδες” έχουν κακό τέλος

[Παρασκήνιο]: Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο «Π»: Η Τουρκία ξεχνά ότι οι “νταήδες” έχουν κακό τέλος

«Όπου χρειάζεται και υπάρχει δυνατότητα, σαφώς και θα λαμβάνονται νέα, πρόσθετα μέτρα στήριξης», διαμηνύει μέσω του «Π» ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ, Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Αναφορικά με την τουρκική προκλητικότητα, τονίζει ότι η πολιτικής της Άγκυρας την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, ενώ υπογραμμίζει ότι είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Το στοίχημα στην Υγεία κερδήθηκε, έστω και στην πρώτη φάση. Το στοίχημα της οικονομίας πώς θα κερδηθεί; Αρκεί το ευρωπαϊκό πακέτο των 32 δισ. για να στηριχθεί ο παραγωγικός ιστός;

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη της ετοιμότητας του κράτους. Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ελληνική ιστορία που μια κυβέρνηση κινήθηκε τόσο άμεσα, αλλά και τόσο αποτελεσματικά, σε μια μεγάλη και σοβαρή κρίση. Και όλοι μαζί, κράτος και κοινωνία, καταφέραμε η Ελλάδα, από το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, να είναι σήμερα χώρα-πρότυπο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τώρα έχουμε μπροστά μας μια ακόμα πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη της οικονομίας. Το πακέτο χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης είναι παρά πολύ μεγάλο. Μαζί με το ΕΣΠΑ, από το 2021 και μετά, μιλάμε για ένα συνολικό ποσό άνω των 50 δισ. ευρώ, που αντιστοιχεί σε περισσότερο από το 1/4 του ελληνικού ΑΕΠ.Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία τα χρήματα αυτά ναμην τα ξοδέψουμε, αλλά να τα επενδύσουμε για να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα. Χρειάζεται ένα συνεκτικό σχέδιο για τη δυναμικήανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!