Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Χριστίνα Αλεξοπούλου στο «Π»: Μια αγκαλιά της κόρης μου με χαλαρώνει όσο τίποτα άλλο
[Παρασκήνιο]: Χριστίνα Αλεξοπούλου στο «Π»: Μια αγκαλιά της κόρης μου με χαλαρώνει όσο τίποτα άλλο

[Παρασκήνιο]: Χριστίνα Αλεξοπούλου στο «Π»: Μια αγκαλιά της κόρης μου με χαλαρώνει όσο τίποτα άλλο

Μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, στον Εθνικό Κήπο, συναντηθήκαμε με τη βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου και μας μίλησε για το πώς αποφάσισε να εμπλακεί με την πολιτική, για το πώς αισθάνθηκε την πρώτη φορά που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, καθώς και για τις πρωτιές αλλά και τις δυσκολίες στη ζωή της.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη των Πατρών τα τελευταία χρόνια είναι τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας. Τι δράσεις έχετε αναλάβει;

Η Πάτρα και ολόκληρη η Αχαΐα έχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχουν κάθε φιλόδοξο στόχο. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου δεν δικαιολογούν τη στασιμότητα στην οποία έχει περιπέσει τα τελευταία χρόνια. Εργάζομαι για την αναστροφή αυτής της κατάστασης, προωθώντας συστηματικά και μεθοδικά την Αχαΐα ως επενδυτικό προορισμό σε αρμόδια υπουργεία και φορείς.

Μπορείτε να μας δώσετε μερικά παραδείγματα πιο συγκεκριμένα;

Ήδη, προ ολίγων ημερών, είχαμε την επίσκεψη του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού Enterprise Greece στην Πάτρα, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για το Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας, μια εξαιρετικά εξωστρεφή επένδυση που μπορεί να δημιουργήσει γύρω της ένα ολόκληρο οικοσύστημα ανάπτυξης. Στον Τομέα της Ψηφιακής Τεχνολογίας και των Επαγγελμάτων Πληροφορικής υψηλών προδιαγραφών, όπως Data Center και Cloud Computing, είχαμε πρόσφατα συνάντηση εργασίας με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών για τον σχεδιασμό αντίστοιχων έργων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!