Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Χαρδαλιάς: Νέες οδηγίες για τις μετακινήσεις και τις πλαζ – Που προβλέπονται «τσουχτερά» πρόστιμα
[Παρασκήνιο]: Χαρδαλιάς: Νέες οδηγίες για τις μετακινήσεις και τις πλαζ – Που προβλέπονται «τσουχτερά» πρόστιμα

[Παρασκήνιο]: Χαρδαλιάς: Νέες οδηγίες για τις μετακινήσεις και τις πλαζ – Που προβλέπονται «τσουχτερά» πρόστιμα

Οπως επισήμανε, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πανδημία, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό και στην Κρήτη. Διευκρίνισε, δε, ότι επιτρέπεται η οδική μετακίνηση και στην Εύβοια.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι προς το παρόν απαγορεύεται η μετακίνηση στη Λευκάδα αλλά και την Ελαφόνησο. Στις δύο αυτές περιοχές, ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα νησιά. Δηλαδή, η μετακίνηση θα επιτραπεί από τις 25 Μαΐου και μετά και εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά.

Τσουχτερά πρόστιμα για όσες οργανωμένες παραλίες ανοίξουν και δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας, προανήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς.

Κατά την ενημέρωση σημείωσε πως:

Στην πρώτη παράβαση προβλέπεται πρόστιμο από 5.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ αναλόγως τα τετραγωνικά και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες
Στη δεύτερη παράβαση προβλέπεται τριπλασιασμός του προστίμου και των ημερών διακοπής λειτουργίας, δηλαδή λουκέτο για 90 ημέρες.
«Αν δεν είσαστε έτοιμοι, μην ανοίξετε!», τόνισε ο κ. Χαραδαλιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!