Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αριστοτελία Πελώνη: Ο εμβολιασμός είναι θέμα δημόσιας υγείας και κοινωνικής ευθύνης
[Παρασκήνιο]: Αριστοτελία Πελώνη: Ο εμβολιασμός είναι θέμα δημόσιας υγείας και κοινωνικής ευθύνης

[Παρασκήνιο]: Αριστοτελία Πελώνη: Ο εμβολιασμός είναι θέμα δημόσιας υγείας και κοινωνικής ευθύνης

Τα στοιχεία απ’ όλο τον κόσμο -και από τη χώρα μας- είναι συντριπτικά υπέρ των εμβολιασμών, υπέρ της προστασίας από βαρειά νόσηση ή εισαγωγή σε Μ.Ε.Θ., υπέρ της αποτελεσματικότητάς τους στη μείωση της διασποράς του ιού. Επιπλέον, οι ανεμβολίαστοι μπορούν να γίνουν και αναμεταδότες. Άρα ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο θέμα προστασίας της δικής τους ζωής, είναι και θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας, θέμα κοινωνικής ευθύνης.

Αυτό μεταξύ άλλων ανέφερε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. Ανέφερε ακόμη:

Βρισκόμαστε σε μία νέα φάση του εμβολιαστικού προγράμματος, που πρέπει να πείσουμε και τους πλέον δύσπιστους, αυτούς που ενδεχομένως περίμεναν τόσο καιρό να δουν τ’ αποτελέσματα των εμβολιασμών, να σπεύσουν. Και αυτό έρχεται σε μια συγκυρία που έχουμε και τον κίνδυνο της μετάλλαξης Δέλτα, που φαίνεται να είναι πιο μεταδοτική. Είχαμε αύξηση των ενεργών κρουσμάτων κατά 75% την τελευταία εβδομάδα. Τα στοιχεία αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι πολλά από τα κρούσματα, τα περισσότερα, είναι σε νεότερες ηλικίες. Περισσότερο από το 60% αυτών των κρουσμάτων έχουν διαγνωστεί με self test.

Για την επιχείρηση «Ελευθερία»

Γίνεται μία κολοσσιαία προσπάθεια με την επιχείρηση «Ελευθερία», από τα τέλη Δεκεμβρίου. Έχει εξελιχθεί υποδειγματικά, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία για τον πολίτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!