Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αποκαλυπτική δημοσκόπηση στην «Political»! Ισχυρό χαρτί παραμένει ο Κυριάκος
[Παρασκήνιο]: Αποκαλυπτική δημοσκόπηση στην «Political»! Ισχυρό χαρτί παραμένει ο Κυριάκος

[Παρασκήνιο]: Αποκαλυπτική δημοσκόπηση στην «Political»! Ισχυρό χαρτί παραμένει ο Κυριάκος

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll που δημοσιεύει σήμερα η «P» έρχονται να
ερμηνεύσουν το γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν τον τελευταίο καιρό ως στρατηγική επιλογή τη στοχοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Προφανώς η Κουμουνδούρου έχει και αυτή στα χέρια της έρευνες που επιβεβαιώνουν ότι το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για αυτό και με θεμιτούς αλλά και αθέμιτους τρόπους επιχειρούν να τον αποδυναμώσουν. Η τακτική που ξεκίνησε το καλοκαίρι, με ένα ελεεινό σύνθημα, που τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ αναπαρήγαν με κάθε τρόπο και μέσο, κυλώντας την πολιτική αντιπαράθεση στον βούρκο, έχει τους λόγους της. Φοβούμαστε ότι η επικοινωνιακή συστράτευση του κ. Τσίπρα με media που τον αποκαλούσαν Λουδοβίκο στο παρελθόν, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Μητσοτάκη, θα ανατροφοδοτήσει μια επιλογή που προσβάλλει όχι τον πολιτικό του αντίπαλο, αλλά τους πολίτες της Αριστεράς.
Για αυτό και η κοινωνία, παρά τις προσπάθειες μιας ακραίας μειοψηφίας, που βρίζει, τρολάρει και κάνει bullying, σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν τσιμπάει. Η απόσταση του κ. Μητσοτάκη από τον κ. Τσίπρα παραμένει μεγάλη, τόσο σε ό,τι αφορά την καταλληλότητά του ως πρωθυπουργού όσο και στο ισοζύγιο θετικών και αρνητικών γνωμών.
Αντί λοιπόν ο κ. Τσίπρας να αναλώνεται σε προσωπικές επιθέσεις, πιστεύοντας ότι έτσι θα ανατρέψει τον Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να δει γιατί δεν… τραβάει ο ίδιος και το κόμμα του, παρά τα
καμπανάκια που χτυπούν οι πολίτες στην
κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!