Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Το «Π» αποκαλύπτει: Η… ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας! Ονόματα, καταθέσεις και ακίνητα!
[Παρασκήνιο]: Το «Π» αποκαλύπτει: Η… ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας! Ονόματα, καταθέσεις και ακίνητα!

[Παρασκήνιο]: Το «Π» αποκαλύπτει: Η… ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας! Ονόματα, καταθέσεις και ακίνητα!

Δεν είμαστε από αυτούς που πιστεύουν ότι όποιος δηλώνει ή είναι αριστερός θα πρέπει να μένει σε σπηλιά και να είναι ρακένδυτος.

Ούτε φυσικά ότι, μέσα σε μια ελεύθερη και καπιταλιστική κοινωνία, ανεξάρτητα από το πόσο οικονομικά ισχυρός είσαι ο ίδιος, δεν μπορεί να αγωνίζεσαι για τα δίκαια των πιο αδύναμων οικονομικά.

Εξάλλου, διαβόητοι κομμουνιστές είχαν λύσει με διάφορους τρόπους το οικονομικό τους πρόβλημα και αφιερώθηκαν στην επανάσταση και στον αγώνα, συγγράφοντας από μανιφέστα μέχρι διακηρύξεις.

Άρα, μακριά από εμάς οποιαδήποτε ταξική προσέγγιση και ιδεοληψία.

Εκείνο, όμως, που δεν μπορούμε είναι την υποκρισία. Να καταγγέλλεις δηλαδή τον πρωθυπουργό της χώρας ότι κάνει… ρουσφέτι στον εαυτό του και σε μια παρεούλα, όταν νομοθέτησε την απαλλαγή του φόρου μέχρι 800.000 ευρώ (ακίνητα, χρήματα και μετοχές), σε περίπτωση γονικής παροχής. Έως 800.000, επαναλαμβάνουμε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επίτηδες εμφανίζει μόνο την οροφή για να εξαπατήσει τους πολίτες, καθώς ξέρει ότι η απαλλαγή ισχύει για παροχές από 150.000 ευρώ μέχρι 800.000 ευρώ.

Είπε, λοιπόν, ο λαλίστατος για αυτό το θέμα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: «Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει τέτοιες οικονομικές δυνατότητες. Δεν είναι ηθικό ένας πρωθυπουργός να νομοθετεί φοροελαφρύνσεις για μια κοινωνική ομάδα, στην οποία ανήκει και ο ίδιος βάσει τού πόθεν έσχες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!