Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη! Έτσι συνελήφθησαν οι «εγκέφαλοι» της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» – Τι συνέβη πριν 7 χρόνια
[Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη! Έτσι συνελήφθησαν οι «εγκέφαλοι» της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» – Τι συνέβη πριν 7 χρόνια

[Παρασκήνιο]: Αποκάλυψη! Έτσι συνελήφθησαν οι «εγκέφαλοι» της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» – Τι συνέβη πριν 7 χρόνια

Ήταν το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2013 στον Άρειο Πάγο, εκεί βρισκόταν ο αντιεισαγγελέας, Χαράλαμπος Βουρλιώτης που επί μία εβδομάδα έκανε έρευνα για τη Χρυσή Αυγή. Σε τυχαία συνάντηση που είχε ο κ. Βουρλιώτης με δημοσιογράφους τους είπε «παιδιά πηγαίνετε για ύπνο, δεν θα γίνει τίποτα», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο φαίνεται πως ο κ. Βουρλιώτης είχε ήδη υπογράψει το πόρισμα για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ζήτησαν να γράψει τα ονόματα
Ξημερώματα της 23ης Σεπτεμβρίου 2013 ο κ. Βουρλιώτης δέχεται τηλεφώνημα από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του ζητάει να μιλήσουν. Ο αντιεισαγγελέας μεταβαίνει στο ξενοδοχείο President μαζί με τον επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής ζητούν από τον κ. Βουρλιώτη κάτι που δεν συνηθίζεται: να γράψει πάνω στο πόρισμα τα ονόματα όλων όσων πρέπει να συλληφθούν.

Ο κ. Βουρλιώτης έγραψε με στυλό τα ονόματα πάνω στο πόρισμα, πληροφορίες αναφέρουν.

Στη συνέχεια έγιναν οι συλλήψεις των ηγετικών μελών της Χρυσής Αυγής.

Άξιο αναφοράς είναι ότι πριν τις συλλήψεις, ο κ. Βουρλιώτης είχε ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. για αστυνομικούς που είχαν «συμπάθεια» στη Χρυσή Αυγή και υπηρετούσαν κυρίως σε Πέραμα και Κερατσίνι, προκειμένου να μην μαθευτεί η έρευνα και το αποτέλεσμα της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!